Friday, June 1, 2012

hati ini

hati ini ada cinta
dalam cinta ada rindu
dalam rindu ada sayang
dalam sayang ada keikhlasan
tapi,

jangan keliru dengan perasaan sendiri.
sayang tak semestinya cinta
dan tak semestinya akan jumpa yang sempurna

nony pernah cakap
begini bunyiknyew, "Don't expect things to happen. It's better to be surprised than to be dissappointed."
and saya selalu expect macam2
beliau juga pernah cakap
"less talk and more action."
and saya selalu banyak cakap daripada melakukannya

apa aku mengarut malam2 mcm nih
ketika waktu sejuk gilerbabeng
di cameron highland.
HAHA XD

i'm LONELY..
sekian berita tv3
salam hormat =)


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . SIARAN TAMAT . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hello Ipoh! i'm gonna find your daughter; Cameron Highland =)

Tuesday, May 22, 2012

Monday, May 21, 2012

Jogging :)

Assalamualaikum

hai :)
dear my soul..

today. JOGGED WITH NAZIRAH!!!! >_< OMG~ OMG~ (sambil melompat2, tgn genggam and kepit2 kat dada and mata macam nih >_< ) hahaha. enjoy harini saya berjogging. sebab.... 1. Least talking but more jogging. 2. Least walking but more enjoying. 3. Semangat bukan main melonjak sampai tak terasa penatnye. 4. Listen to music and my leg keep moving follow the rhythm. 5. Nazirah least walking so no need to wait someone walking :p 6. Nazirah semangat tinggi macam saya. 7. Perut saya sakitttt sangat harini dan saya geram dgn dia. sbb tu lari memanjang takut terasa sakit punya pasal. 8. I have a nice mood today. 9. I'm imagining that someone that i loved is running in front of me. (so, konon nak pergi kejar lah tu kan :p ) 10. Nak capai matlamat nak slim ^^ So, these are some reasons why i've enjoyed my jog :) The moral of the story: Let yourlife being so meaningful by yourself. If it's not meaningful for you, then make it. The power is in your hand. Amalkan hidup yang sihat ^^





Thursday, May 17, 2012

Hope You're Happy With My Love

:) hai fizzy (: