Friday, June 1, 2012

hati ini

hati ini ada cinta
dalam cinta ada rindu
dalam rindu ada sayang
dalam sayang ada keikhlasan
tapi,

jangan keliru dengan perasaan sendiri.
sayang tak semestinya cinta
dan tak semestinya akan jumpa yang sempurna

nony pernah cakap
begini bunyiknyew, "Don't expect things to happen. It's better to be surprised than to be dissappointed."
and saya selalu expect macam2
beliau juga pernah cakap
"less talk and more action."
and saya selalu banyak cakap daripada melakukannya

apa aku mengarut malam2 mcm nih
ketika waktu sejuk gilerbabeng
di cameron highland.
HAHA XD

i'm LONELY..
sekian berita tv3
salam hormat =)


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . SIARAN TAMAT . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hello Ipoh! i'm gonna find your daughter; Cameron Highland =)

Tuesday, May 22, 2012

Monday, May 21, 2012

Jogging :)

Assalamualaikum

hai :)
dear my soul..

today. JOGGED WITH NAZIRAH!!!! >_< OMG~ OMG~ (sambil melompat2, tgn genggam and kepit2 kat dada and mata macam nih >_< ) hahaha. enjoy harini saya berjogging. sebab.... 1. Least talking but more jogging. 2. Least walking but more enjoying. 3. Semangat bukan main melonjak sampai tak terasa penatnye. 4. Listen to music and my leg keep moving follow the rhythm. 5. Nazirah least walking so no need to wait someone walking :p 6. Nazirah semangat tinggi macam saya. 7. Perut saya sakitttt sangat harini dan saya geram dgn dia. sbb tu lari memanjang takut terasa sakit punya pasal. 8. I have a nice mood today. 9. I'm imagining that someone that i loved is running in front of me. (so, konon nak pergi kejar lah tu kan :p ) 10. Nak capai matlamat nak slim ^^ So, these are some reasons why i've enjoyed my jog :) The moral of the story: Let yourlife being so meaningful by yourself. If it's not meaningful for you, then make it. The power is in your hand. Amalkan hidup yang sihat ^^





Thursday, May 17, 2012

Hope You're Happy With My Love

:) hai fizzy (:

Thursday, May 10, 2012

i love you so

can't stand

can't stand with me, and can't stand with this.. but i can't stand losing you ...

Monday, May 7, 2012

Dia

harini dia handsome. harini dia suka muncul secara mengejut. :) HARI INI DIA MEMANG HANDSOME..

Sunday, May 6, 2012

ME

Hi.

saya fatin.
budak becok. banyak cakap.
budak pemalas. budak cepat lalai.
budak yg terlalu obseskan sesuatu bila dah minat.
saya obses tentang kam0.

penat.
saya tahu.
kalau penat kita tido.
bila bangun kita lupakan yg dah lepas.
kita teruskan yang ada depan mata.
tapi saya tak lupakan kam0.
saya cuma lupakan semua sengketa yg dah lepas.

sakit.
sama-sama rasa.
cuma berbeza sikit.
walaupun saya katakan itu.
tapi hati tak rela.
tapi kalau itu yang akan jadik.
saya paksa rela.

sayang.
tak pernah berhenti.
tak pernah bosan.
walau sekian lama.
demi kebahagiaan org yg tersayang,
OBSES, PENAT, SAKIT, SAYANG semua tu haruslah dipendam.

i'm used to love by you.
don't leave me. .




Monday, April 16, 2012

Today's Routine

Assalamualaikum.

holaa~ hehe. harini busy kot. harini start kelas semula. but..... the last class that i need to seat :) hehe. This Friday exam sudaa.. pkul 5.30 ptg tdi sign out and then tggu kat bus stop. tiba2 pak abu dtg naik motor sengih2 ckp, abg man dah masuk METC naik bas. his meant is, tkde sape yg nk hntar kitorg balik. erghh.. bengang jugak tpi buat2 cool dlu.. last2, kitorg tumpang driver Amrul and pak abu pggil dia 'toyol' sbb dia botak.. ish ish ish.. pape pon, thanks to hijm lah sbb tolong hntarkan.. then, balik ara, ajak yan and sya jogging . waahh! best. balik2 terus mandi, main PSP jap pastu gi ngajar kelas tuisyen. harini ajar darjah 4. PENGGANDAAN. hehe. harini saya jadik cikgu yg garang and tegas skit. Liyana trus senyap adn serious. biarkan dia. asik main2 je ye. hehe. tpi kesian dia. :p balik je, dah roll call. and balik rumah........."Arghh! Enough! Aku nak dgr suara dia! nk tanya khabar dai utk harini. hush! tk lengakp je rasa :p " hehehe. biasalah. bila hati dah sayang~ LALALALA~ o.O hehe.. skrg , nak bassuh baju lagi adn bergayut, senggayut, berpaut dgn my handsome ^_^ hehe. bubye~



Sunday, April 1, 2012

Terima Kasih Rindu

Thanks sebab sudi teman dan ajar saya belajar dekat mc'donald airport :)
saya rindukan dua-dua. :'(
Terima kasih sebab tolong buatkan air coffee masa saya tengah belajar <3
Terima kasih sebab bawak saya pergi Giant masa saya nak beli barang keperluan.
Terima kasih sebab selalu ada dengan saya masa saya susah atau senang.
Terima kasih sebab selalu nak buat saya happy.
Terima kasih sebab masih sayang saya.
Terima kasih sebab selalu teman saya pergi Times Square masa dulu-dulu -^_^-
Terima kasih sebab selalu fikirkan pasal saya.
Dan terima kasih sebab cuba untuk mengenali saya.
TERIMA KASIH ATAS SEMUANYA. saya tak kisah pun kalau awak tak dapat tolong saya masa saya susah. saya cuma harap kam0 selalu ada dengan saya dan faham saya. i'm fight for you.hope u'll do the same. :'(

Saturday, March 31, 2012

sorry~

Assalamualaikum

Terima kasih sebab bawak saya makan sedap2 semalam. weeeee -^_^- kenyang betul rasanya. terima kasih juga sbb bawak saya jalan2 dekat Alamanda semalam. heee ^^v window shopping. but i've ruined those day. i'm... i'm sorry... erm.. maybe this is not appropiate time to face you. feels like i'm lost. don't know how to differing which i should do, which i shouldn't. one bye one person has avoiding me. ONE BYE ONE. ya it is me who should be blamed. IT IS ME. Close with Allah. the only way. tu lah manusia. bila dah susah baru nak cari Allah. mcm aku. Tapi okay lah dari tak ingat langsung tak kira masa susah ke senang. saya rasa emosi saya tak stabil dan rasa mcm org tk betul dah. i need them. still need them.



i love you. and i miss you.. :'(

Sunday, March 25, 2012

sleep songs :)

:) shhh.. he is sleeping. hee. i sang this song for him.



hee. and if i'm going to sleep, he will play this song for me.



hee.. -^_^- <3 ske ske ske!

Friday, March 23, 2012

Dataran Segamat

Assalamualaikum

harituh saya pergi segamat. and then saya jalan2 dekat dataran segamat malam tuh. saya jumpa dia :) Bumiputa Rockers


aku pergi dgn mereka :)
(fizzy, nikki, fiffy)

and mereka pun turut bergambar dengan vocalist BPR nih


weee! Lepas tuh kami tengok wayang cerita JOHN CARTER bersama-sama :) hee.. best best! bytheway, Nikki is fizzy's and fiffy's cousin. she is 7teen. SPM candidate. Good Luck for her :)


Thursday, March 22, 2012

mistakes, experience, love and pain

Assalamualaikum

P E R L A H A N - L A H A N aku celik yang aku dah semakin meningkat dewasa dan lebih banyak benda yang aku perlu fokus. all the pasts, the mistakes, create the great experience for me. Love and pain . . . i never regret to being with him and loving him. Sometimes everything is okay. Sometimes it's going to be ruin. Maybe my expression is too obvious. Ya, just after I tell all these things here. I'm happy to be with him. always flirting. :) can't describe that... i never ask for being apart. i just wanna fix it. WANT TO FIX IT.

I'll hit 20 soon.


Wednesday, March 21, 2012

SNSD in practice room.

here you go. i am admiring these girls.





the most i like :)


enjoy! hehe

Wednesday, March 14, 2012

the celebration ~

Assalamualaikum.

hehe.. memandangkan semalam sy ada post pasal entry dia. jadi di sini saya ingin ceritakan tentang hari dia semalam. it can't be describe by words. just enjoy the pictures, syg~ :)

okay. ini kek saya buat sendiri. nama dia cheese cake. asalnya corak atas tu petak2 je and pakai oreo. tapi si boboi (bufday boy) ni bijok, dia nk curahkan coklat kat atas tu time kat flaming tuh. cantik kan :)

bermulalah aksi potong-memotong~ lalala~



PEACE! heee.. saya nak pose dulu ye kam0~ -^_^-

hah! kebetulan pulak masing2 tengah senyum lebar serentak. hehehe. best best!

erm.. nyum nyum.. dah mcm bufday girl pulak sbb sy yg disuapkan. sptutnya saya suap kam0. HAHA xD

tengok tuuuu~ cedapnya tengok dia mkn. hee..

aumm~~~~

"uuuuuuUuUU~ syedapnya cheese cake dia!!" . . . hahahaha

okay. tk lupa jugak kepada si camera girl. thanks a lot sbb join this celebration -^_^- nama dia Nazirah ye.. my buddy..

i miss you, my guard. semoga akan terus matang dan makin bertambah baik hidup kam0 :)

hehehhe~ nothing to say bout this picture. tengok jelah yea <3



apa pon kam0, saya akan doakan untuk kebaikan kam0 juga. i don't know how long for our relation. semuanya Dia yang tentukan. kita semakin dewasa, semakin matang dan semakin tua. dan semoga masing2 dapat memantapkan pendirian dan iman di dada. ini doa saya untuk kam0 dan untuk diri saya sendiri juga. semoga Allah akan beri petunjuk kepada kita. Insyaallah.

-THE END-

Tuesday, March 13, 2012

Nur Afizzy bin Masjidi

Assalamualaikum..

Tempat : Apartment Sri Ara Damansara II
Masa : 1745
Tarikh : 13 March 2012
VVIP : Nur Afizzy bin Masjidi

:) bermulanya peringkat umur 22 tahun bagi VVIP kita dari hari ini dan untuk sepanjang tahun ini.
beliau sangat gagah perkasa :p beliau bijak, tekun, baik hati, pemurah, dan rajin.. erm.. selamat hari jadi kam0. hehe. tk reti pulak nak mc-mc bagai nih. this special day, a lot of people keep thinking of you, they start to missing you, they would pray for you, they would make you smile. for every each of their words :) May Allah bless you. i'm sorry for all my faults. by the way,this special day is always your special day.. not only today but start today and keep go on, it would be your special day -^_^-











okay, honestly gmbar yg last ni dia sanad comel. HAHA
see you when i see you :)