Tuesday, May 22, 2012

Monday, May 21, 2012

Jogging :)

Assalamualaikum

hai :)
dear my soul..

today. JOGGED WITH NAZIRAH!!!! >_< OMG~ OMG~ (sambil melompat2, tgn genggam and kepit2 kat dada and mata macam nih >_< ) hahaha. enjoy harini saya berjogging. sebab.... 1. Least talking but more jogging. 2. Least walking but more enjoying. 3. Semangat bukan main melonjak sampai tak terasa penatnye. 4. Listen to music and my leg keep moving follow the rhythm. 5. Nazirah least walking so no need to wait someone walking :p 6. Nazirah semangat tinggi macam saya. 7. Perut saya sakitttt sangat harini dan saya geram dgn dia. sbb tu lari memanjang takut terasa sakit punya pasal. 8. I have a nice mood today. 9. I'm imagining that someone that i loved is running in front of me. (so, konon nak pergi kejar lah tu kan :p ) 10. Nak capai matlamat nak slim ^^ So, these are some reasons why i've enjoyed my jog :) The moral of the story: Let yourlife being so meaningful by yourself. If it's not meaningful for you, then make it. The power is in your hand. Amalkan hidup yang sihat ^^





Thursday, May 17, 2012

Hope You're Happy With My Love

:) hai fizzy (:

Thursday, May 10, 2012

i love you so

can't stand

can't stand with me, and can't stand with this.. but i can't stand losing you ...

Monday, May 7, 2012

Dia

harini dia handsome. harini dia suka muncul secara mengejut. :) HARI INI DIA MEMANG HANDSOME..

Sunday, May 6, 2012

ME

Hi.

saya fatin.
budak becok. banyak cakap.
budak pemalas. budak cepat lalai.
budak yg terlalu obseskan sesuatu bila dah minat.
saya obses tentang kam0.

penat.
saya tahu.
kalau penat kita tido.
bila bangun kita lupakan yg dah lepas.
kita teruskan yang ada depan mata.
tapi saya tak lupakan kam0.
saya cuma lupakan semua sengketa yg dah lepas.

sakit.
sama-sama rasa.
cuma berbeza sikit.
walaupun saya katakan itu.
tapi hati tak rela.
tapi kalau itu yang akan jadik.
saya paksa rela.

sayang.
tak pernah berhenti.
tak pernah bosan.
walau sekian lama.
demi kebahagiaan org yg tersayang,
OBSES, PENAT, SAKIT, SAYANG semua tu haruslah dipendam.

i'm used to love by you.
don't leave me. .